DESPRE NOI

De la Iris pleci cu ceea ce ai nevoie, fara teama ca ti se poate schimba tratamentul sau ca vei fi sfatuit sa inghiti ceea ce nu-ti trebuie. - Iris inseamna NON-STOP. Ziua si noaptea sunt egale, atunci cand trebuie sa ne ingrijim de sanatatea dumneavoastra. De aceea, pe Aleea Trandafirilor, in Buzau, functioneaza singura farmacie NON-STOP, unde beneficiati de disponibilitate totala din partea noastra. Nu avem odihna, pana cand nu va stim bine, - Iris inseamna traditie. Farmaciile adevarate au laborator. Arta farmacistului este sa gaseasca remedii pentru bolnav, iar laboratorul nostru acest scop il are. Boala poate fi tratata cu medicamente tipizate oriunde, boala doar la noi. - Iris inseamna aproape.

Conceptul nostru de dezvoltare a vizat extinderea pe orizontala. Astazi sunt peste 60 de puncte de lucru Iris, toate create cu scopul de a fi cat mai aproape de pacienti. De aceea ne veti gasi in cartiere si sate in care nu s-a incumetat nimeni, fiindca orice evaluare comerciala ar fi anulat entuziasmul.

Noi credem ca atata vreme cat exista oameni undeva, rolul nostru este sa le fim alaturi. De aceea suntem apreciati, pentru ca se poate conta pe noi. - Iris inseamna profesionalism. Echipa Iris are ca valoare fundamentala pregatirea profesionala. Nu mijloacele de a vinde, ori cursurile de comunicare pe teme comerciale reprezinta tinta formarii noastre, ci pregatirea profesionala fundamentata stiintific. Iris este o scoala, o scoala din beneficiile careia s-au infruptat si unii concurenti, fara insa a putea prelua si spiritul.

Scoala Iris a format prin mii de ore de practica tineri valorosi. Sustine direct educatia prin intermediul Colegiului Nicolae Paulescu si al burselor oferite elevilor si studentilor de la farmacie.

Iris insemna spirit. Profilul formarii noastre conduce la empatizarea cu pacientul si suferinta lui. Fara sa ne intelegem unii pe ceilalti si fara sa ne ajutam, nu ne atingem menirea. Increderea reciproca si respectul reprezinta valorile noastre. Fiecare pacient este unic, orice problema de sanatate ne preocupa in mod egal. Terapia, pentru noi, presupune mai mult decat eliberarea unei prescriptii.

Purtam de grija pacientilor nostri. Nu suntem doar buni profesionisti, suntem oameni. Ne dorim sa fim sursa dumneavoastra de sanatate si oamenii pe care va puteti baza!

 


Valorile noastre

Valorile dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt:

Responsabilitate
Performanta
Calitate
Flexibilitate

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a creste calitatea vietii oamenilor prin oferirea unei game largi de produse si a serviciilor
profesioniste.

Viziunea noastra

Ne propunem sa ne dezvoltam in permanenta, devenind un model demn de urmat in domeniul farmaceutic si crescand valoarea companiei.

De ce noi?

Suntem aproape de pacienti

Detinem peste 60 de farmacii in Buzau, fiind situate in cele mai locuite zone ale judetului si deservind pacientii din aria respectiva

De asemenea, personalul cu experienta din farmacii este pregatit oricand sa ofere pacientilor sfaturi si sugestii in ceea ce priveste nevoile lor.

Oferim o gama larga de produse

Farmaciile Iris sunt cel mai mare furnizor de medicamente/dispozitive medicale, produse naturiste si parafarmaceutice din judetul Buzau.

La noi veti gasi intotdeauna ce aveti nevoie: medicamente pentru diferite afectiuni, produse ingrijire coroporala sau faciala, consumabile medicale etc.

Practicam preturi accesibile

Pentru ca detinem un laborator propriu, medicamentele preparate de noi sunt mai accesibile ca pret decat cele clasice. Astfel, oferim “sanatate pentru toti”.

In plus, eliberam retete gratuite si compensate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Buzau. Ne concentram intotdeauna pe nevoile pacientilor!

Detinem laborator propriu

Farmaciile Iris detin laborator propriu. Preparam retete magistrale si oficinale, prescrise de catre medici in urma unui consult de specialitate.

Ne ocupam in mod constant si cu prioritate de prepararea retetelor personalizate, ce au o formula prescrisa de medic, dar si de a celor ale caror formule sunt inscrise in farmacopee.